Please activate JavaScript! — Or click here for the SiteMap.

2018

Dit jaar hebben wij veel gasten mogen ontvangen en vooral ook veel Franse gasten die Domaine de Beauvoir als een prima verblijf zagen om te verblijven na een feest/bruiloft in de omgeving. Hierdoor hebben wij in één weekend wel 7 verschillende nationaliteiten op Domaine de Beauvoir mogen ontvangen.

Maar één verhaal wat zeker vermeld moet worden is die van LISA, zij is geboren in Auxerre, na een zwangerschap van 35 weken. Lees het verhaal want dit is zo bijzonder!

04-05-2018
Bedankt voor de fijne ontvangst en de goede, zeer goede accommodatie,
Au Revoir
Janus v. Velzen

11-05-2018
Beste Stan Ria en Mho,
Wat begon als een verrassingsreisje voor mijn 50e verjaardag, eindigde bij jullie in Beauvoir. Mijn wens was uitgekomen, eindelijk een bezoekje aan jullie na een lange tijd. We hebben enorm genoten van jullie gastvrijheid. Wat hebben jullie het prachtig voor elkaar. Een prachtige familiekamer hadden we tot onze beschikking. Heerlijk rustig en donker s’nachts. De omgeving is ook mooi en het kasteel in aanbouw was fantastisch. Heerlijk geslenterd door Auxerre met zijn gezellige terrasjes. Het diner bij jullie was ook erg smakelijk, lief ook dat Ria voor Joy & Robin het chocoladebal dessert ging uitproberen. Nou…. Voor herhaling vatbaar hoor.Maar nu weer terug naar Holland….

Bedankt voor jullie gastvrijheid, gezelligheid, goede gesprekken en inzet.
We komen eker nog eens langs,
Adieu, het gaat jullie goed.
Marc, Natas, Joy & Robin.

19-05-2018
Beste Ria en Stan,
Fijn dat we bij jullie een campingplek op het grind konden krijgen. Gelukkig is het ook droog gebleven. We hebben genoten van de rust, de mooie omgeving.

Bedankt voor de toeristische tips en de gastvrijheid.
Hartelijke groet,
Leendert,Hannah, Jan, Wilma

Heel leuk geweest, hopen nog een keer terug te komen, fijne avond en vriendelijke mensen, Hannah

21-05-2018
Beste Ria en Stan
Wat wonen jullie mooi. En wat was het leuk bij jullie, te koken en te logeren. We hebben erg gelachen deze week. En hoewel jullie niet uit “De Veen” komen, hebben jullie toch wat meegekregen van het Veens dialect Hiiiii? Maiaiaid!

Bovendien ben ik (Trudie) niet de eerste Smok die hier logeerde. Broer Ton en zijn dochters Isabelle en Florianne ging ons al voor. De rest van de familie (8 stuks broers en zusters) zal ik vertellen over dit prachtige stukje Frankrijk. Wie weet staat er onverwachts weer een voor de deur!

Het ga jullie goed en wellicht tot ziens, Hier of Daar,
Trudie

Beste Ria en Stan,
Dit relaas van mijn vrouw kan ik alleen maar onderschrijven. De combinatie van jullie, het huis, het gezelschap en de kookworkshop hebben mij een nieuwe invulling van “gastvrijheid” laten zien. Heel veel dank en heel veel sukses met jullie plannen.
Groet Martien Wesselman.

07-06-2018
Lieve mensen,
“per ongeluk” kwamen we hier terecht, maar dat moeten we veranderen in “per geluk” kwamen we hier terecht.
Hier vonden we de rust om stil te worden. De camping, soms helemaal alleen, de heuvels en de geschiedenis, alles viel op z’n plek.
Dankjewel dat jullie dit mogelijk gemaakt hebben. We gaan weer gesterkt naar huis.
Lieve groet van Fokho en Mieny.

10-07-2018
Ria en Stan,
Een betrokken stel, dat alle ruimte aan hun gasten laat. Open en hulpvaardig, mensen waar je van op aan kunt. Ze boden ons een unieke verblijfplaats, waar we ona op ons gemak voelden. Bijna drie weken hebben we kunnen genieten van rust, ruimte, natuur en vriendelijkheid in het land van Beauvoir.
Ria en Stan: Bedankt!
En wij wensen jullie nog een goed en voorpoedig samenzijn toe in jullie geliefde Frankrijk.
Fans van Hoek , Lia Verkooijen

Lieve Stan en Ria,
Na zes jaar weer voor een paar dagen terug in jullie paradijsje. Het voelt een beetje als thuiskomen bij jullie en in jullie mooie huis!
Nu verder naar het zuiden van Frankrijk voor de rest van onze vakantie maar jullie gaan we zeker terug zien!
Lieve groeten
Peter en Carla, Santpoort-Zuid

18-08-2018
Ben verliefd op de prachtige omgeving, de sterrenhemel, de stilte, de plek op de camping, de graanvelden.
Tot ziens!!
Heleen en Marius

Bedankt voor de mooie wandeling bij schemerdonker Stan!

19-08-2018
Eenmaal aangekomen keken we om ons heen,
Wat toen opviel was de stilte, zo mooi en sereen.
Een paradijs op aarde, liefde op het eerste gezicht
En s’avonds mijn ogen op de hemel gericht
Na een goddelijke maaltijd, uitbuiken in de tuin
Kijken naar de sterren, kippenvel van mijn tenen tot aan mijn kruin
De liefde voor dit land kwam weer naar boven
Die vlam is weer ontwaakt en zal niet meer doven
Het waren twee heerlijke dagen, dus veel te kort
Wij willen veel meer gaan zien, kennen het nog niet van haver tot gort
En de gastvrijheid van jullie is met geen pen te beschrijven
Wij willen hier in de toekomst veel langer blijven
Ria en Stan wat hebben jullie fantastisch gekookt!
Knap wat er in jullie keuken werd uitgespookt
Zo lief, er werd voor ons een uitzondering gemaakt
Dat heeft ons diep in het hart geraakt
Wij wensen jullie nog vele mooie jaren toe in dit prachtige huis
Iedereen is welkom en voelt zich ook direct thuis
Onze dankbaarheid is groot lieve Ria en Stan
Wij zijn totaal verkocht en van jullie plek een groot fan

Tot gauw lieve schatten een dikke kus
Volgens jaar komen we terug, ik hoop met broer en zus.
Frans en Els

30-08-2018
Lieve Ria en Stan
Wat een bijzondere ontmoeting hebben wij gehad. Even een telefoontje jullie kant op, met toch een heel bijzonder verhaal. Gelijk een heel hartelijk welkom van Ria. Niet te geloven, opa en oma worden op onze terugweg naar huis. Wat een spannende tijd. Maar van alles super door jullie geregeld. Elke dag was er voor ons en jullie wel weer nieuws vanuit het ziekenhuis, gelukkig altijd goed nieuws, over moeder en kleindochter Lisa. Ria en Stan wij willen jullie hèèl hartelijk bedanken voor de goede zorgen en voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan SUPER!
En ook de ontmoeting met onze kinderen, Jordie, Romy, Renate, Paul, Larissa en Saskia.
De leuke fijne gesprekken met jullie, zullen we nooit vergeten.
Liefs Jans en Jannie

30-08-2018
Lieve Ria en Stan,
Wat een heerlijke, mooie, rustige plek. Fantastisch om hier na zoveel jaar weer terug te zijn!
Leuk om te zien hoe het zich ontwikkeld en hoe Guedelon ontwikkeld is. Heerlijk genoten van de rust en de mooie streek. Heerlijk gefietst en genoten van Auxerre n de Chablis.
Groet, Marianne en Ruben.

08-09-2018
Lieve Ria en Stan
Wat een verhaal zal dit worden.
Zondag 26 augustus 2018.
Vanuit Avallon richting Nederlandse bodem, lekker binnendoor en na 1 uur rijden zagen wij aan onze linkerhand Auxerre liggen, leek ons best een mooie stad, met de kathedraal aan het water. Wat we niet wisten dat we na nog zo’n 20 minuten rijden, rechtsomkeer maakten en met een noodvaart richting die mooie stad reden, op zoek naar het ziekenhuis. Waarom? Wat we onderweg bestempelden als een “harde buik” bleken toch iets anders te zijn Weeën!!

Dat we daar goed aan deden bleek wel achteraf want één uur en een kwartier later kwam onze dochter ter wereld LISA.

Alles ging goed maar dan zit je daar, gelukkig een deel van de familie, Opa en Oma, was ook op de terugweg naar huis en die kwamen direct richting Auxerre. En toen moest er een slaapplek komen, in Avallon waar wij vandaan kwamen was plek, maar wel een dik uur rijden. En toen kwamen jullie in beeld, Opa en Oma kwamen langs en legden het verhaal uit, want dichter bij de moeder en Lisa was wel zo fijn. Papa kwam ’s avonds en samen met nog enkele andere gasten werd er geproost op het nieuwe leven, op Lisa.

Het was een warm bad waarin we terecht kwamen. Ook de dagen erna, met de familie (broertje en zus van papa waren inmiddels ook hier terecht gekomen) Dit gevoel werd alleen maar sterker toen ook mama na een kleine week in het ziekenhuis te hebben verbleven naar “huis” mocht.

Het was fijn om na een dag ziekenhuis ons verhaal even te kunnen doen en af toe een traantje te laten. Ook de familie van mama kon rekenen op een warm welkom. Zo hebben jullie, door ons kleine wonder, kennis kunnen maken met een vers nieuw gezinnetje en de daarbij behorende familie. Heel bijzonder.

Na twee weken op jullie mooie Domaine te hebben verbleven, mogen we eindelijk met onze Lisa echt naar huis. Thuis zal dit verhaal ook nog vaak verteld worden. Nog jaren een leuk onderwerp op feestjes en partijen.

Rest ons nog om jullie nogmaals van harte te bedanken. Het voelde voor ons toch een beetje als thuis komen elke dag.

En de belofte dat we over een aantal jaar met onze kleine meid terug zullen komen om te laten zien waar ze is geboren en waar papa en mama zich twee weken thuis mochten voelen, en we dan ook iets meer van de omgeving zullen zien.

Groet Mark & Simone.

|