Please activate JavaScript! — Or click here for the SiteMap.

2017

We hebben weer veel gasten mogen ontvangen die van onze prachtige omgeving en van Domaine de Beauvoir hebben genoten. Hieronder een kleine greep uit de vele reactie die we hebben ontvangen.

16-04-2017
Beste Ria en Stan
Wat een bezoekje aan de Westergasfabriek te weeg kan brengen: zien we daar een affiche met Chambres d’Hôtes bij Toucy! We waren meteen al verkocht. Een streek waar we graag komen en waren al een tijdje op zoek naar een verblijfsmogelijkheid. We hebben een heerlijke week gehad bij jullie, zeker niet de laatste keer!
Verder genoten van jullie gastvrijheid, mooie kamer en locatie en niet te vergeten jullie heerlijke maaltijden.
Hartelijke groetjes en tot ziens,
Jan en Annie Wever

01-05-2017
Beste Ria & Stan,
Wat hebben we genoten! Van jullie heerlijke “Domaine” en de O zo pure Bourgogne. Zes dagen en nachten vlogen om. Met onze TEB320 op het grote veld. Voorjaar zoals het hoort: zon, een bui, koel en af ten toe warm.
De fresco’s en muurschilderingen in de kerkjes in de buurt vonden we werkelijk prachtig. Heel leuk dat jullie ons zo goed op weg hielpen! En we wandelde als enige langs de koolzaadvelden met ver uitzicht. Echt zoals we hoopten dat de Bourgogne zou zijn. Een landschap, dorpen en cultuur met heel veel historie, waar je wel respect voor moet krijgen.
Heel veel dank voor jullie persoonlijke ontvangst.
Hartelijke groet,
Peter Sterk en Lea Maat, Koudekerk a/d Rijn

17-08-2017
Beste Ria en Stan,
Jullie hebben ervoor gezorgd dat ons eerste bezoek aan de Bourgogne een onvergetelijke gebeurtenis si geworden. Gastvrijheid staat voor jullie op nummer één. Ook de humor van Stan vergeten we niet snel. Jullie fraaie accommodatie met prachtige tuin is voor gasten genieten. We hebben dankbaar gebruik gemaakt van de tips van Ria om de omgeving te verkennen.
Enorm bedankt voor alles waardoor we zes fantastische dagen hebben beleefd.
Jacinta en Ben v.d. Lem

24-08-2017
De afgelopen 14 dagen hebben we met de tent doorgebracht op de camping van Ria en Stan . Een combinatie tussen heerlijk relaxen, rust en dingen ondernemen. Heel bijzonder hebben wij “Le spectacle historique de Saint-Fargeau” gevonden, opgevoerd door 800 bewoners van de omgeving. Ook een bezoek aan Auxerre, Guèdelon en Fieten in de Chablis (tips van Ria) zijn zeker een aanrader!
Verder hebben we elke dag gewandeld en genoten van de mooie uitzichten.
Ria en Stan, bedankt voor jullie gastvrijheid.
Ivo en Nel
p.s. ook heerlijk gegeten in de restaurantjes inde omgeving.

26-08-2017
Heerlijk rustig uitgerust, naar Guèdelon geweest, leuke tip!
Egel rond de tent gehad, veel vogeltjes gezien en veel kunnen lezen.
Dank voor de leuke verhalen, tot zien
Adeline en Radbiouth

15-10-2017
Bonjour Madame et monsieur
Nous tenons à vous remercier encore pour votre accueil Votre domaine er superbe, la chambre confortable et le petit déjeuner copieux, servi dans une pièce au décor chaleureux.
Nous ne manquerons pas de vous contacter lorsque nous aurons l’occasion de revenir dans la région.
Cordiales salutations,
Michèle et Marcel Orluc

|