English Français

Camping

Kamperen op Domaine de Beauvoir.

 

Op onze minicamping (7000m2) hebben wij kampeerplaatsen op het weiland met weids uitzicht of in ons schaduwrijk bos. Ons terrein is geschikt voor tent of caravan.

Voor u hebben wij in het koetshuis voldoende zitgelegenheid om te recreëren, hier kunt u gebruik maken van de ruime collectie boeken, tijdschriften, spellen, voetbalspel en een professionele tennistafel.

Ook vindt u hier toeristische informatie over de Bourgogne, wandelroutes, fietskaarten en de vele interessante bezienswaardigheden in de omgeving, maar wij kunnen u natuurlijk ook mondeling informatie verstrekken.

In het koetshuis is het sanitaire gevestigd , welke voorzien is van 1 afgesloten badkamer met 1 douche, toilet en wastafel. Daarnaast 1 aparte toilet en 1 aparte vaste wastafel.
In dit gebouw staat voor algemeen gebruik een grote koelkast, magnetron en centrifuge ter beschikking. Hier is ook gelegenheid om uw afwas te doen.

Op het terrein is een zwembad van 7,5x4 meter aanwezig, waar wij voor u ligbedden en zitjes hebben geplaatst waar u vrij gebruik van kunt maken.

Op onze minicamping is van alles mogelijk, maar het meest belangrijke is toch wel de rust en de ruimte. Bent u wel eens gewekt door het krijsen van een valk of het hakken van een specht of bij het openen van uw tent in twee reebruine ogen te kijken. Bij ons kan dat gebeuren

Meer weten? 

Voor meer informatie, beschikbaarheid en boekingen kunt u Domaine de Beauvoir dagelijks telefonisch bereiken.

Maar U kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen.

+33 386 410048
Adres: 1, Route des Hurlots, 89240 Beauvoir  Frankrijk

info@domainedebeauvoir.eu
Route: Routeplanner


    

 

FairBooking - Domaine de Beauvoir - Beauvoir      

top